OVER ONS

Hier vindt u door Woody Buddy geïnspireerde handgemaakte, op maat gemaakte houtbewerkingen. Woody Buddy biedt u een breed scala aan gepersonaliseerde handgemaakte houtverbrandingsambachten en woonaccessoires. Met originele creativiteit, grappige ideeën en prachtige details ontstaan ​​magische unieke stukken. Zoals kaartonderzetters met stad waar je hart naar verlangt naar geïllustreerde portretten die je dierbaar zijn. Deze zijn allemaal met veel liefde gemaakt om iedereen blij te maken. Wij zijn gevestigd in Nederland, Wassenaar. Mijn handgemaakte ambachten zijn met de hand gebeeldhouwd, met de hand gebrand en lasergegraveerd. Alle processen door mij gedaan in Woody Buddy Studio in Wassenaar NL.

Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons, dus we zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen gebruiken.

Alle houtsoorten die wij gebruiken hebben het FSC-certificaat.

Tijdens de productie gebruiken wij geen chemicaliën, kleurstoffen of beitsen.

De duisternis die je in onze producten ziet, is puur het verbrande hout. Dit zorgt tevens voor een elegante natuurlijke uitstraling.

Elektriciteit waarvoor we %100 groene energie gebruiken, geproduceerd uit onze eigen zonnepanelen.

Woody Buddy streeft naar hoge kwaliteit

Unieke en op maat gemaakte cadeaus zoals op maat gemaakte onderzetters, muurkunstontwerpen en accessoires voor iedereen die je dierbaar is. Woody Buddy biedt je een breed scala aan gepersonaliseerde handgemaakte houtverbrandings- en woonaccessoires. Met originele creativiteit, grappige ideeën en prachtige details ontstaan ​​magische unieke stukken. Zoals kaartonderzetters met stad waar je hart naar verlangt naar geïllustreerde portretten die je dierbaar zijn. Deze zijn allemaal met veel liefde gemaakt om iedereen blij te maken.

Maar hoe is Woody Buddy ontstaan?

De oprichter van Woody Buddy is Kadir Saglam die in 2018 naar Nederland verhuisde. Hij had meer dan 20 jaar professionele ervaring met klantrelatiebeheer. Tegelijkertijd had hij in de periode 2008 - 2018 een carrière als DJ-artiest. Creatief zijn maakt mij gelukkig is zijn motto. Hij begon met pyrografie en graveren (waar hij in het verleden cursussen voor volgde) om unieke cadeaus voor zijn familie en vrienden te creëren. Tegen de tijd dat het een klein bedrijf wordt. Met elk stuk bouwen we kwaliteit en een glimlach is ons doel.

WINKELS VERKOPEN
ONZE AMBACHTEN

Woodybuddy-producten zijn verkrijgbaar bij

DOCK 37

Langstraat 37, 2242 KK

Wassenaar

(+31) 70 412 7156

Woodybuddy-producten zijn verkrijgbaar bij

HOUSE OF VERMEER

Markt 52,
2611 GW
Delft
(+31) 15 214 3973

Woodybuddy-producten zijn verkrijgbaar bij

DE KLUIS THORN

Wijngaard 6,
6017 AG
Doorn
(+31) 475563077

Woodybuddy-producten zijn verkrijgbaar bij

ZUIVELHOEVE LEIDEN

Haarlemmerstraat 93, 2312DM

Leiden

071 200 1088

BEDRIJVEN WAARMEE WE SAMENWERKEN

THOM DE JONG TUINEXPERT LEIDEN

ILIAS DELICATESSEN

I4 HOUSING